Φωτιάδης Νίκος βιβλία | Βρες όλα τα έργα του συγγραφέα
Ο Νίκος Φωτιάδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1962. Σπούδασε στην ΣΤΕ. Πάρνηθος και εργάζεται στις κουζίνες επί 38 συναπτά έτη, με πολλές βραβεύσεις (Αστέρι Michelin, χρυσούς σκούφους, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς μαγειρικής κ.λπ.).
Σήμερα εργάζεται ως executive chef στη διοίκηση μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, είναι αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Γαστρονομίας Πιερίας (ΙΝΓΑΠΙ) και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας (ΙΕΓ). Ασχολείται από διάφορες θέσεις με τις τοπικές κουζίνες της Ελλάδος ως εισηγητής σε συνέδρια, ως αρχιμάγειρας σε τοπικά φεστιβάλ και ως συνεργάτης επιστημονικών φορέων όπως το ΕΚΕΤΑ ή φορέων όπως οι ΞΕΕ και ΕΟΤ. Διατελεί σύμβουλος επιχειρήσεων τοπικών προϊόντων για τη δημιουργία και αναβίωση λησμονημένων συνταγών και consulter executive chef σε μονάδες εστίασης για τη δημιουργία εδεσματολογίων και εκπαίδευσης προσωπικού. Υπήρξε μέλος του συλλόγου για την αναβίωση και διάσωση της Ελληνικής κουζίνας "Αρχέστρατος" και καθηγητής σε ΙΕΚ τουριστικών επαγγελμάτων.
Συγγραφέας: Φωτιάδης Νίκος, Εκδότης: Τόπος, ISBN: 9789604991693, Αριθμός Σελίδων: 156
Η προτεινόμενη λιανική τιμή (Π.Λ.Τ.) είναι η τιμή καταλόγου, η οποία προτείνεται από τον κατασκευαστή ως η συνιστώμενη, μη δεσμευτική τιμή μεταπώλησης από τους λιανοπωλητές προς τους τελικούς πελάτες.
Συγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος, Εκδότης: Μοτίβο, ISBN: 9789606610936, Αριθμός Σελίδων: 87
Η προτεινόμενη λιανική τιμή (Π.Λ.Τ.) είναι η τιμή καταλόγου, η οποία προτείνεται από τον κατασκευαστή ως η συνιστώμενη, μη δεσμευτική τιμή μεταπώλησης από τους λιανοπωλητές προς τους τελικούς πελάτες.