τηλεοράσεις με δωρεάν αποστολή στον χώρο σου!

 

Εμπειρία θέασης όπου επιθυμείς

Ζήσε τη μέγιστη εμπειρία θέασης, επιλέγοντας ανάμεσα στα κορυφαία brands, όπως Samsung, LG, Sony, Hitachi, Xiaomi κ.ά. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν διάφορες διαστάσεις οθόνης να σε εξυπηρετήσουν από τις μικρότερες 24 ίντσες για να βάλεις στο υπνοδωμάτιο ή στην κουζίνα έως και τις μεγαλύτερες 80+ ίντσες που θα μπορούσαν να δεσπόζουν στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία.

Hi-tech εικόνα & ήχο σαν σε cinema

Η τηλεόραση της εποχής μας προσφέρει πλήθος υψηλών τεχνολογιών εικόνας όπως Quantum HDR 2000, NanoCell, HDR10+, 8K, 4K, OLED, QLED και απίστευτη ποιότητα ήχου Dolby Atmos και Dolby Digital Plus. Έτσι μπορείς να μεταφέρεις την αίσθηση του cinema στο σαλόνι σου και να απολαύσεις με την άνεσή σου μαζί με την παρέα σου αγαπημένες ταινίες ή και σειρές. Και βέβαια μια smart tv μπορεί να σου κάνει την ζωή εύκολη, αφού μπορείς να σερφάρεις στο ίντερνετ, να δεις βίντεο στο Youtube και να ακούσεις μουσική εύκολα από το Spotify.

Αξεσουάρ TV

Η τηλεόρασή σου χρειάζεται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες σου. Αναβάθμισέ την με ποιοτικά home cinema, soundbars και blu-ray players καθώς και βάσεις τοίχου αν δεν θέλεις να την τοποθετήσεις πάνω σε κάποιο έπιπλο ή άλλαξε το τηλεχειριστήριο σου για να μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα το ηχοσύστημά σου και την τηλεόρασή σου. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να την τοποθετήσεις σε βάση στο τοίχο, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από tv stands για όλα τα γούστα στο Public MarketPlace.

Μην ανησυχείς

Μόνο στα Public θα βρεις κορυφαίες τηλεοράσεις με δώρο 5 χρόνια εγγύηση. Και αν θες βοήθεια να επιλέξεις την κατάλληλη τηλεόραση για το χώρο σου, διάβασε τον απόλυτο οδηγό αγοράς μας. Επίσης σε περίπτωση που δεν είσαι καλός στα μαστορέματα, το Public και η ομάδα εγκαταστατών είναι εδώ για σένα και μπορεί να σου εγκαταστήσει ή να μεταφέρει την TV σου όπως θες.

προτάσεις σε τηλεοράσεις!

#TV news

μοναδικές υπηρεσίες για σένα...