Κλιματιστικά για κάθε άναγκη!

Στο Public.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε air-condition, για το σπίτι, αλλά και τον επαγγελματικό σου χώρο. Επίλεξε το ιδανικό, με βάση τα τετραγωνικά, την απόδοση σε btu ή την ενεργειακή κλάση. Μέσα από τον οδηγό αγοράς βρες το κατάλληλο για τον χώρο σου και συνδύασέ το με κορυφαίες τεχνολογίες wi-fi, ιονιστή και αφύγρανσης.

Cozy ατμόσφαιρα!

Βρες αερόθερμα, θερμάστρες, σόμπες και άλλα θερμαντικά σώματα μέσα από μία μεγάλη γκάμα. Ανακάλυψε όλους τους δυνατούς τρόπους θέρμανσης στο Public.gr και ζέστανε τον χώρο σου οικονομικά. Δες εδώ όλα τα θερμαντικά σώματα.

Δώσε ανάσα στον χώρο σου!

Ο αφυγραντήρας είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του χειμώνα. Καταπολέμησε την υγρασία και χάρισε στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου ένα υγιεινό περιβάλλον. Ιονιστές και καθαριστές αέρα μπορούν να συμβάλλουν, επίσης, στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος. Δες εδώ όλα τα προϊόντα αφύγρανσης.

Αέρας αλλαγής!

Δρόσισε τον χώρο σου με τον κατάλληλο ανεμιστήρα. Δαπέδου, οροφής, επιτραπέζιος ή επιτοίχιος, όποιος κι αν είναι ο ιδανικός για εσένα θα τον βρεις στο Public.gr. Επίλεξε την οικονομική και πρακτική λύση για να δροσιστείς και φέτος το καλοκαίρι. Δες εδώ όλους τους ανεμιστήρες.

 

Ζεστό νερό, όλο τον χρόνο!

Μέσα από τις νέες κατηγορίες του Public.gr, μπορείς τώρα να βρεις και θερμοσίφωνες. Ηλιακοί και ηλεκτρικοί, όλοι σε ένα σημείο για να διαλέξεις τον κατάλληλο. Δες εδώ όλους τους θερμοσίφωνες.

#Κλιματισμός & θέρμανση news