κορυφαίες επώνυμες οικιακές συσκευές!

 

Μερικοί το προτιμούν κρύο!

Το Public Marketplace καλωσορίζει την Media Markt, Νο1 εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη και εμπλουτίζει την ήδη μεγάλη γκάμα του με όλες τις οικιακές συσκευές. Μπορείς τώρα να βρεις ψυγεία και καταψύκτες για να διατηρείς τρόφιμα και ποτά, με τη μέγιστη απόδοση.

Ψήσου κι εσύ!

Εξοπλίζεις το σπίτι σου και ψάχνεις ίδεες για τις νέες σου ηλεκτρικές συσκευές; Ανακάλυψε τώρα στο Public.gr μεγάλη ποικιλία σε φουρνάκια, εστίες και απορροφητήρες, δημιούργησε την πιο λειτουργική κουζίνα για τον χώρο σου και απόλαυσε την τέλεια μαγειρική εμπειρία. Δες εδώ όλες τις ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα

Πλένεις, στεγνώνεις...καθάρισες!

Πλυντήριο, στεγνωτήριο ή μήπως και τα δύο; Το Public.gr επεκτείνεται και σου δίνει αμέτρητες επιλογές για το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων, αλλά και των πιάτων. Άσε τα παιδιά να λερώνονται άφοβα και τον σύντροφό σου να γεμίζει τον νεροχύτη με πιάτα, αφού με τις κατάλληλες οικιακές συσκευές, όλες οι δουλειές γίνονται παιχνιδάκι. Δες εδώ όλα τα πλυντήρια και στεγνωτήρια

Ρύθμισε τη θερμοκρασία!

Μέσα από τις οικιακές συσκευές της Media Markt μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης και να εξοπλίσεις το σπίτι σου, παντός καιρού. Ανακάλυψε κλιματιστικά, θερμαντικά σώματα και αφυγραντήρες-ιονιστές και δημιούργησε το κλίμα που επιθυμείς όλο τον χρόνο.

Have fun at home!

Οι δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα τώρα μπορούν να γίνουν παιχνιδάκι. Σου έχουμε τη συνταγή! Το Public.gr υποδέχεται τη Media Markt και μαζί σου δίνουν εκατοντάδες επιλογές σε σκούπες, σίδερα και είδη για την κουζίνα σου. Διασκέδασε συγυρίζοντας και ετοιμάζοντας γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Τέλος, βάλε σε λειτουργία την μηχανή του καφέ και την τηλεόραση και απόλαυσε τις πιο χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι.

Η περιποίηση είναι γένους...Unisex!

Πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα, λένε. Εμείς πάλι λέμε, η περιποίηση είναι που κάνει την διαφορά. Γυναικεία ή ανδρική, λοιπόν, έχει εξέχουσα θέση στο Public.gr, όπου μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε ξυριστικές μηχανές, trimmer, ψαλίδια μαλλιών και πιστολάκια.

τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής