PlayStation 5, δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Επιτέλους τo PS5 της Sony καταφθάνει στο Public!

Η κονσόλα PS5 προσφέρει νέες gaming δυνατότητες πέρα από κάθε προσδοκία!

Τα μυθικά χαρακτηριστικά του PS5

Ασύρματο χειριστήριο DualSenseR

Ανακαλύψτε μια πιο βαθιά και καθηλωτική εμπειρία gaming με τη νέα συναρπαστική αίσθηση αφής του καινοτόμου, νέου ps5 controller χάρη στην τεχνολογία haptic feedback και τη δυναμική αντίσταση στις σκανδάλες (adaptive triggers). Tο ασύρματο χειριστήριο DualSense περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί δημιουργίας, όλα πλαισιωμένα από εμβληματικό και άνετο σχεδιασμό.

Ασύλληπτη ταχύτητα

Τιθασεύστε την ισχύ μιας προσαρμοσμένης CPU, GPU και ενός δίσκου SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/O, που ξαναγράφει τους κανόνες των δυνατοτήτων της κονσόλας PlayStationT.

Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης

Ζήσε διάφορα επίπεδα δύναμης και έντασης καθώς αλληλεπιδράς με τον εξοπλισμό και τα περιβάλλοντα των games χρησιμοποιώντας τα PS5 back buttons. Από το τράβηγμα της χορδής ενός τόξου έως το πάτημα των φρένων ενός γρήγορου αυτοκινήτου, νιώσε στο σώμα σου όλη τη δράση του παιχνιδιού!

Αξεσουάρ PlayStationT5

Ξεπεράστε τα όρια στο παιχνίδι σας με τη νέα γενιά αξεσουάρ PlayStationT!

Βάση φόρτισης DualSenseR

Φορτίστε μέχρι και δυο ασύρματα χειριστήρια DualSense ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε στην κονσόλα PlayStationT5.

Ασύρματα ακουστικά PULSE 3DR

Παίξτε με άνεση με ασύρματα ακουστικά βελτιστοποιημένα για ήχο 3D σε κονσόλες PS5. Με τη λειτουργία φόρτισης USB Type-CT και τα διπλά μικρόφωνα εξουδετέρωσης του θορύβου, κρατάτε τη ροή στο chat της ομάδας με κρυστάλλινη καταγραφή φωνής.

Κάμερα HD

Προσθέστε τον εαυτό σας στα βίντεο και τις μεταδόσεις του παιχνιδιού σας με ομαλή, ευκρινή λήψη Full-HD.

Χειριστήριο πολυμέσων

Ελέγξτε με άνεση ταινίες, υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης (streaming services) και πολλά άλλα στην κονσόλα PS5 με μια ευκολονόητη διάταξη.

Παιχνίδια που καθηλώνουν

Με κεντρικό σύνθημα «Το παιχνίδι δεν έχει όρια», η ιαπωνική εταιρεία θέλει να περάσει το μήνυμα ενός νέου κόσμου, που θα ξεδιπλωθεί με τα PS5 games!
Δείτε όλα τα PS5 games.


εδώ >

Gran Turismo 7

Το Gran TurismoT 7 «χτίζει» πάνω στα 22 χρόνια εμπειρίας του και σας φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από την ιστορία της σειράς.

Horizon Forbidden West

Ακολουθήστε την Aloy, καθώς αψηφά την Απαγορευμένη Δύση - μια μεγαλειώδης αλλά επικίνδυνη περιοχή που κρύβει μυστηριώδεις, νέες απειλές.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ριχτείτε σε μια δια-διαστασιακή περιπέτεια με τους Ratchet και Clank.

NBA 2k21

Εντυπωσιακό gameplay με γραφικά που καθηλώνουν. Η δράση συνεχίζεται με σημαντικές βελτιώσεις σε αντανακλάσεις και φωτισμούς αλλά και… εμμονή στη λεπτομέρεια!

Sackboy: A big adventure

Ο Sackboy θα ταχθεί στο πλευρό των Order of Knitted Knights με σκοπό να απελευθερώσει τον κόσμο του Craftworld αλλά και τους κατοίκους από την μεγάλη απειλή των Vex!

Godfall

Σε επίπεδο μάχης θα έχουμε μηχανισμούς από τη σειρά Dark Souls. Το game θα βασίζεται στη λογική του drop in-drop out και θα επιβραβεύει το επιθετικό παιχνίδι!

Hogwarts Legacy

Bρισκόμαστε στο Hogwarts το 1800 και ο παίκτης ελέγχει έναν φοιτητή, που κρατάει το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό, το οποίο έχει τη δύναμη καταστρέψει τον κόσμο. Και το μαγικό ταξίδι ξεκινά…

Έχασες το επίσημο PS5 event;
Δες το εδώ

Τιp! Μην ξεχάσεις να βάλεις Ελληνικούς υπότιτλους.

Ολα τα νέα για το PS5
συγκεντρωμένα!

δες εδώ

Μάθε όλα τα νέα του PS5 πρώτος!

 • PS5 controller

  PS5 controller

  Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το DualSense

  δες εδώ
 • PS5 - Παρουσιάστηκε σε ιαπωνικά media

  PS5

  Παρουσιάστηκε σε ιαπωνικά media

  δες εδώ
 • NBA 2K21

  NBA 2K21

  Εντυπωσιακό gameplay video!

  δες εδώ