προϊόντα της εταιρείας Moleskine!

Η ιστορία της Moleskine ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω έχοντας ως κληρονομιά τα θρυλικά σημειωματάρια που χρησιμοποιήθηκαν από καλλιτέχνες και στοχαστές κατά τους τελευταίους δύο αιώνες. Μεταξύ αυτών ο Βίνσεντ βαν Γκογκ,ο Πάμπλο Πικάσο, ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ο Μπρους Τσάτουιν.

Το 1997, ένας Μιλανέζος εκδότης έφερε το θρυλικό σημειωματάριο πίσω στη ζωή, επιλέγοντας το όνομα «Moleskine», για να αναβιώσει μια εξαιρετική παράδοση δημιουργικότητας και έκφρασης μέσα από τους δημιουργούς της σύγχρονης εποχής. Σήμερα το πρωτότυπο αυτό σημειωματάριο έγινε μέλος μιας μεγαλύτερης οικογένειας προϊόντων όπως τσάντες, αξεσουάρ ανάγνωσης, εργαλεία γραφής, θήκες κινητών και ψηφιακά σημειωματάρια που προορίζονται τόσο για καθημερινή όσο και για εξειδικευμένη χρήση.

υπηρεσίες για σένα πριν και μετά την αγορά!

8+1 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες για τη Moleskine Zωγραφιές, σημειώσεις, ραντεβού, μουτζούρες, «να μην ξεχάσω», κωδικοί, λίστες, ονόματα, επαγγελματικά brief, αριθμοί… Όσο κι αν η ψηφιακή εποχή έχει παραμερίσει την αναλογική, η παρουσία ενός σημειωματάριου στη ζωή μας παραμένει απαραίτητη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και, φυσικά, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για σημειωματάρια και μπλοκάκια είναι αυτό της Moleskine. Διάβασε περισσότερα στο Public Blog