όροι εξαργύρωσης κουπονιών

 1. Το παρόν κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον κομιστή. 2. Το παρόν κουπόνι αποδίδεται αποκλειστικά στους γονείς των μαθητών κάτω των 18 ετών, τους σπουδαστές άνω των 18 ετών και τους εκπαιδευτικούς των παρακάτω σχολείων και τους εργαζόμενους των παρακάτω οργανισμών: ΑΡΣΑΚΕΙΑ,ΚΑΙΣΑΡΗ,HAEF,PIERCE,PBL NSROOM,S.CATHERIN,ΜΩΡΑΙΤΗΣ,GEN.ΦΡΟΝΤ.,AUGULEALYN,SJOSEPHATH,EUROBANK,ST JOSEPH,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΛΕΟΝΤ. ΑΠΟ,ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ,ΟΠΑΠ ΥΠ.ΑΕ,MILITARY C,PINEWOOD,ΕΚΠ.ΣΤΕΓΚΑ,ΛΕΟΝ.Ν.ΣΜΥ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤ.,ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ,ΑΡΙΣΤ/ΛΕΙΟ,ΕΚΠ.ΚΑΝΤΑ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΕ,Σ.ΕΡ.ALPHA,ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ,ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ,CAMPION,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΛΒΑΛΧ,ΛΕΟΝΤ. ΠΑΤ,GRECOTEL,ΒΙΑΝΕΞ,LAKONFRAG,ΕΘΝ.ΑΣΦΑΛ,ΛΙΜΕΝΙΚΟ,ΛΣΜΑΓΚΛΑΡΑ,ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ,ΡΕΑ ΑΕ,COCA-COLA,ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,GR.THORN.,ΔΗΜΟΣ/ΦΟΙ,DEREE,Ν.ΟΔΟΣ ΑΕ,ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,BYRON COLL,VICTUS NET,ATTICABANK,ΙΔΡ.ΩΝΑΣΗ,CAPIT SHIP,WIND,ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ,ΣΙΔΕΝΟΡ,FULGOR,PUBLICISTA,LEROY MERL,ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ,PMM,ΕΛΤΡΕΚΑ ΑΕ,ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ,ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙ,PHILOSOFIS,ΚΑΘ.ΕΚΔΟΣΕ,PWC,Ε.ΑΣΤ.ΜΑΓΝ,ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ,AXA,Ε.Ε.ΗΛΠΑΠ,SOFTONE,PUBLIC,ΜΗΤΣΗΣ,ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΣ,ΣΤΗΛΜΕΤ,ΓΕΝΕΣΙΣ,EOS MATRΑΕ,CARGLASS,ΜΙΚΕΛ ΚΑΦΕ,ΕΛ ΠΕΤΡΕΛ,ΑΡΤΙΟΝ ΦΟΡ,INTRALOT,ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ,ΕΛΠΕ,ΣΩΛΗΝ ΚΟΡ,V&O,KAIZEN D S,CY SEA LIN,ΕΛ.ΚΑΛΩΔ,HOTEL KEYS,ASD ΟΙΚΟΝΟ,ΕΤΕΜ,ΑΚΤΩΡ,MPOINT HEL,INTERTRADE,ΛΙΜΕΝΙΚΟ Μ,ACI HELLAS,ΛΙΜ.Κ.ΜΑΚ,ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛ,TRAFIGURA,ΓΚΕΡΤΣΟΣ,OLYMPIA,ELVAL COL,PASSPORT,ΑΥΤ\ΜΟΣ ΚΕ,ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣ,ΟΑΣΑ-ΟΣΥ,MPOINT MAN,MAYOR ΞΕΝΟ,WESTNET,Δ.ΑΕΡΟΛ.ΑΘ,ΕΛΑΣΤΡΑΚ,METALIGN,ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ,LAMDA DEV.,DOMOTEL,ΒΡΕΤΑΝ ΣΥΜ,EOS MATRGR,ΑΝΑΜΕΤ,ΑΚ.ΠΟΔ.ΚΑΤ,HIPAC,KTEOHELLAS,SIGMA,ΑΝ.ΔΗΜΗΤΡΙ,IZIBUY AE,ΑΡΚΑΣ Α.Ε.,ΕΠΑΦΟΣ,SOFTEX,HOTEL BRAI,SUNLIGHT,EUROHOOPS,MM,ΠΛΑ ΚΡΗΤΗΣ,PROSVASIS,SOCIALDOO,ΛΥΚ.ΜΕΛΙΣΣ,SPECIFAR,ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ,IQ SOLU.AE,MELLON TE,ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ,ΣΥΜΕΤΑΛ,ΒΟΤΑΝΙΑΚΟΣ,TEMES A.E.,ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΕ,ΜΟΥΡΑΓΙΟ Α,ΑΛΤΕΜ ΑΞΤΕ,V.SHIPS GR,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ST JOSEPH,ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ
  3. Το κουπόνι ισχύει για αγορές από όλα τα φυσικά καταστήματα υπό το εμπορικό σήμα «Public» εντός της ελληνικής επικράτειας αλλά και για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.public.gr (εφεξής αποκαλούμενα χάριν συντομίας ως τα «PUBLIC»). Εξαιρούνται οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τις παραπάνω συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Public Marketplace.
  4. Το κουπόνι ισχύει μόνο για την αγορά ειδών χαρτοσχολικών & ειδών γραφείου, ντυμένα School Packs, ξενόγλωσσων λογοτεχνικών βιβλίων, λεξικών και σε προϊόντα τεχνολογίας
 2. Από το παρόν κουπόνι εξαιρούνται οι σχολικές τσάντες, κασετίνες, το φωτοτυπικό χαρτί, όλα τα περιφερειακά προϊόντα της εταιρείας Apple, οι τηλεοράσεις-TV Monitors.
  6. Η διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση του κουπονιού, είναι από 1 Ιουλίου 2021 έως και 31 Οκτωβρίου 2021. Μετά την παρέλευση της άνω διάρκειας, το κουπόνι απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή ή η αντικατάστασή του.
  7. Το κουπόνι δίδεται με την μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού. Σε περίπτωση αγοράς σε φυσικό κατάστημα Public, το κουπόνι θα πρέπει να εκτυπωθεί από τον κάτοχο και να δοθεί στον ταμία κατά την πραγματοποίηση της αγοράς. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του www.public.gr ο πελάτης πληκτρολογεί τον ειδικό κωδικό του κουπονιού στο πεδίο «κωδικός» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.
  8. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί παραπάνω από μία φορά για ξεχωριστές αγορές (ήτοι σε ξεχωριστά εκδιδόμενα φορολογικά παραστατικά) είτε σε φυσικό κατάστημα ή μέσω του www.Public.gr.
  9. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί παραπάνω από μία φορά στην ίδια αγορά (ήτοι σε ίδιο εκδιδόμενο φορολογικό παραστατικό) είτε σε φυσικό κατάστημα public ή μέσω του www.Public.gr.
  10. Μετά την 31η Οκτωβρίου 2021 δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση του κουπονιού.
  11. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή πίστωση.
  12. Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή/και προωθητική ενέργεια ή/και έκπτωση.
  13. Το αναφερόμενο ποσοστό (%) χαμηλότερης τιμής εφαρμόζεται στην αρχική τιμή των προϊόντων της παρ. 4 ενώ εξαιρούνται τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε έκπτωση ή προσφορά κατά την διάρκεια ισχύος του παρόντος.
  14. Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό άλλες εκπτωτικές κάρτες ή Loyalty Cards Public.
  15. Σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένα, έτσι ώστε να μην είναι βεβαία η γνησιότητα του κουπονιού, το PUBLIC έχει δικαίωμα να αρνηθεί την ανταλλαγή του.
  16. Το PUBLIC δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού.
  17. Το PUBLIC δεν διενεργεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας και ουδεμία σχετική ευθύνη φέρει ως προς αυτό.
 3. Έκαστος κομιστής και χρήστης του κουπονιού ανεπιφύλακτα αποδέχεται τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.