ξεχωριστά δώρα για τον Κωνσταντίνο και την Ελένη!

Γιορτή Κωνσταντίνου & Ελένης Γιορτή Κωνσταντίνου & Ελένης
Βιβλία

Βιβλία

δες εδώ >
Παιχνίδια

Παιχνίδια

δες εδώ >
Βινύλια

Βινύλια

δες εδώ >
Wearables

Wearables

δες εδώ >
Ήχος

Ήχος

δες εδώ >
Smartphones

Smartphones

δες εδώ >
Περιφερειακά υπολογιστών

Περιφερειακά υπολογιστών

δες εδώ >
Tablets

Tablets

δες εδώ >
Gaming

Gaming

δες εδώ >
Φωτογραφικά είδη

Φωτογραφικά είδη

δες εδώ >

Όλα τα δώρα για τους αγαπημένους μας είναι στο Public!

Γιορτάζει ο Κωνσταντίνος, ο Κώστας, η Ντίνα, η Ελένη και η Λένα; Χάρισέ τους δώρα από τα καταστήματα Public και το public.gr! Βρες δεκάδες επιλογές για ό,τι αγαπούν: παιχνίδια για τους μικρούς, βιβλία, smartphone, tablet ή μήπως gaming accessories; Αν είναι fitness lovers, εδώ θα βρεις αμέτρητες επιλογές για να τους κάνεις χαρούμενους!

Αρχή από τους μικρούς εορτάζοντες: παιχνίδια!

Είτε ψάχνεις δώρο για αγόρι είτε για κορίτσι, εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών για παιδιά: οι αγαπημένοι τους ήρωες είναι εδώ, Playmobil, Lego, Barbie, κούκλες Frozen και φυσικά αμέτρητα επιτραπέζια και εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Δώρα για tech lovers!

Ήρθε η ώρα για νέο smartphone ή μήπως tablet; Μήπως ένα ασύρματο ηχείο ή Bluetooth ακουστικά; Και αν το αγαπημένο του/της hobby είναι η φωτογραφία, εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα από προϊόντα τεχνολογίας, για να χαρίσεις άπειρα χαμόγελα!

 

Δώρα για gamers!

Αν ο εορτάζων ή η εορτάζουσα είναι gamer, τότε έχεις μια σχετικά εύκολη αποστολή, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ποια είναι η αγαπημένη τους πλατφόρμα: PlayStation, Xbox ή μήπως Nintendo Switch; Βρες εδώ εκατοντάδες επιλογές σε games και accessories!

Δώρα για fitness φίλους!

Και περνάμε στα αγαπημένα μας smartwatch ή fitness trackers για όσους επιμένουν να γυμνάζονται όλες τις εποχές. Μαζί με ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά ή μια θήκη για το smartphone, που προσαρμόζεται στα ρούχα της προπόνησης, θα τους δώσεις ένα σημαντικό boost!