Αξιολογήσεις

Στο Public.gr θα βρεις αντικειμενικές αξιολογήσεις πελατών που έχουν αγοράσει στο παρελθόν προϊόντα και τα έχουν βαθμολογήσει με διάφορα κριτήρια που θεωρούνται σημαντικά για κάθε κατηγορία.

Χάρη στον κορυφαίο φορέα συλλογής αξιολογήσεων προϊόντων στον κόσμο, τη Reevoo, μπορείς να σχηματίσεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν που σκέφτεσαι να αγοράσεις.

Μπορείς να δεις το βαθμό αξιολόγησης του προϊόντος, που βγαίνει από το μέσο όρο των αξιολογήσεων αλλά και τα σχόλια αγοραστών από όλη την Ελλάδα, (και όλο τον κόσμο) για τα θετικά ή για τα αρνητικά του σημεία.

Τι είναι η υπηρεσία αξιολογήσεων και γιατί να την εμπιστευτείς!

Η Reevoo είναι πρωτοπόρος στη συλλογή αξιολογήσεων προϊόντων και καταστημάτων. Με τη βοήθειά της, συλλέγουμε μέσω email αντικειμενικές αξιολογήσεις των πελατών μας, που έχουν αγοράσει στο παρελθόν συγκεκριμένα προϊόντα από το κατάστημά μας και τα βαθμολογούν με βάση διάφορα κριτήρια αλλά και την αγοραστική εμπειρία τους! Αυτό μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε συνεχώς αλλά και οι πελάτες μας να μπορούν να σχηματίσουν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν που πρόκειται να αγοράσουν.

Οι αξιολογήσεις Reevoo είναι

  • 100% έγκυρες συλλέγονται από επιβεβαιωμένους αγοραστές στο Public.gr
  • 100% αξιόπιστες & αντικειμενικές συλλέγονται προσωπικά μέσω email από τους αγοραστές
  • 100% αμερόληπτες οι αγοραστές αξιολογούν χωρίς προσωπικό όφελος

Πού βρίσκεις τις αξιολογήσεις

Τα προϊόντα που έχουν αξιολογηθεί φέρουν το βαθμό αξιολόγησής τους με την ένδειξη «x από 10» σε επίπεδο κατηγορίας αλλά και στην προϊοντική τους σελίδα.

where