Βραβεία

World Retail Awards 2019


Μεγάλη διάκριση του Public στους φιναλίστ των World Retail Awards 2019

To Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, διακρίθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο για το τελικό στάδιο των Παγκόσμιων Βραβείων Λιανεμπορίου (World Retail Awards), του διεθνή θεσμού βραβείων ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα best practices στο λιανεμπόριο παγκοσμίως. Πρόκειται για Διπλή Διάκριση για το Public στις κατηγορίες Retail Employer of the Υear & Outstanding Store Design.

European Business Awards 2019


Το Public διακρίθηκε ως National Winner στα διεθνούς κύρους Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία European Business Awards στην κατηγορία The Business of the Year Award with Turnover €150+

To Public, η ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 2005, διακρίθηκε ανάμεσα σε 120.000 εταιρείες από όλη την Ευρώπη και 192 από την Ελλάδα, ως National Winner στα European Business Awards 2019, στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover €150+». Η επιλογή του Public ως «Εθνικού Νικητή» για την Ελλάδα έγινε από έναν θεσμό που έχει ως πρώτιστο σκοπό την ανάδειξη επιχειρήσεων, όπου η ανάπτυξη και η καινοτομία τους προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην κοινωνία. Η επιλογή των National Winners έγινε από περισσότερες από 2.500 εταιρείες, οι οποίες είχαν προκριθεί και αποτελούσαν την «Ones to Watch» λίστα επιχειρηματικής αριστείας των European Business Awards. Η τελική απόφασή για την ανάδειξη έγινε από 50μελή κριτική επιτροπή, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών.

Digital Communication Awards 2019


Ο Ευρωπαϊκός θεσμός βράβευσε το Public για το project της Black Friday, στη κατηγορία Multichannel Communications

To Public, η ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005, κατάφερε να ξεχωρίσει στα Digital Communication Awards 2019, λαμβάνοντας το βραβείο ανάμεσα σε περισσότερες από 600 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, ως η μόνη ελληνική εταιρεία! Tα βραβεία Digital Communication Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν πρωτοπόρες εταιρείες, εξαιρετικά επιτεύγματα και δημιουργικές ενέργειες, εταιρικές καμπάνιες και στρατηγική σκέψη στην online επικοινωνία, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, το Public ξεχώρισε στη κατηγορία Multichannel Communication για την ειδική πλατφόρμα που δημιούργησε για το Black Friday, η οποία έδινε για 1η φορά την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday και να διαμορφώσουν εκείνοι μέσω της πλατφόρμας τις προσφορές και τις ίδιες τις τιμές των προϊόντων! Η πρωτοπόρα ιδέα του Public, που ήταν και η μοναδική ελληνική συμμετοχή που κατάφερε να προκριθεί στη shortlist των βραβείων, διαγωνίστηκε στο τελικό της διοργάνωσης, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, μαζί με άλλα αξιόλογα projects από Λονδίνο, Νορβηγία, Λιθουανία και Σλοβενία και κατάφερε να ξεχωρίσει ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη!

Διεθνής πιστοποίηση: «Customers’ Friend - Γιατί οι πελάτες μας είναι πολύτιμοι για εμάς»


Το Public.gr απέσπασε την αναγνωρισμένη διεθνή διάκριση «Customers’ Friend- Γιατί οι πελάτες μας είναι πολύτιμοι για εμάς» από τον οργανισμό πιστοποίησης ICERTIAS με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Το βραβείο «Customers’ Friend» αποτελεί μια διεθνούς εμβέλειας πρακτική, η οποία είναι παρούσα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα από την πιστοποίηση αυτή αναδεικνύονται εταιρίες που έχουν καταφέρει να χτίσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και καταναλωτές τους. Το Public, κατόπιν της ανεξάρτητης έρευνας αγοράς που διεξήγαγε o διεθνής οργανισμός ICERTIAS, για 1η φορά στην Ελλάδα, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το βραβείο αλλά επιπροσθέτως έλαβε βαθμολογία 4,5 στα 5, εξασφαλίζοντας με Superior excellence το πιστοποιητικό «Customers’ friend».

Retail Business Awards 2017


Το Public.gr αναδείχτηκε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στα RETAIL BUSINESS AWARDS 2017

Τα Public, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, απέσπασαν μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στην τελετή απονομής των RETAIL BUSINESS AWARDS 2017, με το επίσημο online store public.gr, να αναδεικνύεται e-Retailer 2017.


Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της περσινής πολύ μεγάλης διάκρισης των Public ως Retailer of the Year και επιβεβαιώνει την εξέλιξη του Public.gr σε κορυφαίο online προορισμό, με περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα, 280.000 αξιολογήσεις αλλά και περισσότερες από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Παράλληλα, ως κορυφαίος e-Retailer για το 2017, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public χαρακτηρίζεται από το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση.


Αξιοσημείωτο είναι ότι τα Public από το 2009 επένδυσαν πρώτα στην Ελλάδα στην Oracle ATG, στην καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, επιτυγχάνοντας να μεταφέρουν το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το δίκτυο φυσικών καταστημάτων Public, στον κόσμο του διαδικτύου. Ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί ανάμεσα σε εκατομμύρια προϊόντα, όπως προτάσεις τελευταίας τεχνολογίας, βιβλία & κόμικς, χαρτικά & γραφική ύλη, παιχνίδια & παιδικά αλλά και είδη σπιτιού και SmartLiving. Νέα προϊόντα προστίθενται συνεχώς με τον επισκέπτη να ανακαλύπτει νέες επιλογές για κάθε στιγμή και ανάγκη.


 

Τα RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώθηκαν για διοργανώθηκαν για 16η συνεχή χρονιά από τη DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, και αποτελούν τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

e-volution awards 2018


Κορυφαία διάκριση με 8 συνολικά βραβεία για τα Public: 3 Χρυσά, 4 Ασημένια & 1 Χάλκινο

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν 8 βραβεία στα
e-volution awards 2018!

O θεσμός των e-volution awards 2018 τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.


Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:


GOLD βραβείο στην κατηγορία Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών
GOLD βραβείο στην κατηγορία Best in Books, Music & Entertainment
GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce
SILVER βραβείο στην κατηγορία Omnichannel Commerce
SILVER βραβείο στην κατηγορία Best in Computers / Telco & Electricals / Accessories
SILVER βραβείο στην κατηγορία UX/UI
SILVER βραβείο στην κατηγορία Design – Aesthetics
BRONZE βραβείο στην κατηγορία Redesign – Relaunch

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr μεταφέρει το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το φυσικό δίκτυο των καταστημάτων Public στον κόσμο του διαδικτύου.

Τα τελευταία 7 χρόνια το Public.gr έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο online προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, κάτι που αποδεικνύουν και οι πάνω από 280.000 αξιολογήσεις προϊόντων.


Υπολογίζουμε ότι το 2017 το Public.gr θα έχει περισσότερες από 42 εκατομμύρια επισκέψεις:
• Το Public.gr αποτελεί το No1 retail ελληνικό e-shop ανάμεσα στο 50 μεγαλύτερα websites της χώρας
• διαθέτει πάνω από1.000.000 προϊόντα , 280.000 αξιολογήσεις προϊόντων και 98-99% πρόθεση επαναγοράς
• παρουσιάζει για7 συνεχόμενη χρονιά αύξηση πωλήσεων


Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το public.gr προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας και το 2018

Mobile Excellence Awards 2017


Κορυφαία διάκριση για τα Public!

Τα Public και το www.public.gr, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, απέσπασαν άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση στη φετινή τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017.

GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce for Retailing για το Public.gr mobile version .

 

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:


GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce for Retailing για το Public.gr mobile version

 

Το Public.gr και στη mobile εφαρμογή του έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο online προορισμό, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Τα Public έχουν καταφέρει να μεταφέρουν με επιτυχία το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας των φυσικών καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό περιβάλλον, ενώ διαχειρίζονται μεγάλα social communities, προσφέροντας την ίδια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους μέσα από τα διαφορετικά touchpoints που διαθέτουν!

HR Excellence Awards 2017


Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public!

Τα Public απέσπασαν τρία Βραβεία Αριστείας στα HR Excellence Awards 2017, τον ετήσιο θεσμό της ΕΕΔΕ που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:


Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession Planning» για την Προοπτική και Ποιότητα διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και το χτίσιμο ικανών δομών Εξέλιξης του Ταλέντου στον οργανισμό
Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing» για την προώθηση της Ευεξίας εντός του εργασιακού περιβάλλοντος, με εστίαση στο Ομαδικό Πνεύμα και στην Αποτελεσματικότητα
Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development» για την ισχυρή εστίαση στο χτίσιμο Κουλτούρας Μάθησης, στο πλαίσιο των αναγκών του δυναμικά εξελισσόμενου περιβάλλοντος εργασίας

 

HR Awards 2017


Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public!

Τα Public απέσπασαν Χρυσό Βραβείο, τον ετήσιο θεσμό της HR Professional που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:


Χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy» για την μεγάλη πρόοδο στην Εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, με αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων Συστημάτων Αξιολόγησης και Προόδου του Ταλέντου

 

Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχή εφαρμογή των νέων πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για τον σχεδιασμό μελλοντικών πρωτοβουλιών.

HR Community Awards 2017


Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public!

Τα Publicαπέσπασαν Χρυσό βραβείο στα HR Community Awards 2017, τον ετήσιο θεσμό της Skywalker που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:


Gold βραβείο στην κατηγορία «Ανθρωπίνων Σχέσεων»

 

Την περίοδο 2015-2017 με σταθερό προσανατολισμό στην ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος που εστιάζει στη συναδελφικότητα, το σεβασμό, την ομαδικότητα και την εξέλιξη των ανθρώπων του, καθώς και στη συν-δημιουργία αξίας μέσα από την αδιάκοπη ουσιαστική αλλαγή και την μετεξέλιξη του οργανισμού. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την επιτυχή εφαρμογή των νέων πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για τον σχεδιασμό μελλοντικών ενεργειών.

RETAIL BUSINESS AWARDS 2016


Κορυφαία διάκριση με 4 βραβεία για τα Public!

Τα Public,μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, απέσπασαν τέσσερις από τις σημαντικότερες διακρίσεις στη φετινή τελετή απονομής των RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, κερδίζοντας τα βραβεία Retailer of the Year, Retail Store, Social Media Strategy και Coffee Store.

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4 στην Κύπρο, αναδείχτηκαν η κορυφαία επιχείρηση της χρονιάς στο λιανεμπόριο λαμβάνοντας το πιο σημαντικό βραβείο της διοργάνωσης, Retailer of the Year 2016. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα Public υποδέχτηκαν μέσα στο 2016 περισσότερους από 37 εκατομμύρια πελάτες online και 25 εκατομμύρια στα καταστήματα τους προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε μοναδικές τιμές και στηρίζοντας το τρίπτυχο ποικιλία- ευκολία- οικονομία που αναζητούν οι Ελληνες στις αγορές τους.

Τα Public τιμήθηκαν ακόμη με τα βραβεία


Retail Store για το ανανεωμένο κατάστημα στο The Mall Athens
Social Media Strategy για το interaction με περισσότερους από 1 εκατομμύρια χρήστες καθημερινά στα Social Media
Coffee Store για το Public Café στο ισόγειο του Public Συντάγματος

 

Τα RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώθηκαν για 15η συνεχή χρονιά από τη DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

e-volution awards 2017


Κορυφαία διάκριση με 5 βραβεία για τα Public: 3 Χρυσά & 2 Ασημένια

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν
5 βραβεία στα e-volution awards 2017!

Περισσότερες από 36 εκατομμύρια επισκέψεις αναμένεται ότι θα έχει δεχτεί συνολικά το public.gr μέχρι το τέλος του 2016!

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν συνολικά 5 βραβεία στα
e-volution awards 2017. O θεσμός τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:


GOLD βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού
GOLD βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική στα Social Media
GOLD βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά καταστήματα - προϊόντα
SILVER βραβείο στην κατηγορία Πανκαναλικό εμπόριο
SILVER βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία πελατών

 

Το Public.gr έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο on line προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Με πάνω από 220.000 αξιολογήσεις πελατών επί των προϊόντων προβλέπεται ότι για 6η συνεχόμενη χρονιά θα σημειώσει αύξηση πωλήσεων με τριψήφιο αριθμό ενώ, αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχει δεχτεί περισσότερες από 36 εκατομμύρια επισκέψεις.

Επιπλέον, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public αποτελεί ένα από τα 3 κορυφαία ελληνικά e-shops και συγκαταλέγεται ανάμεσα στο 50 μεγαλύτερα sites της χώρας (πηγή: similarweb), ενώ παρουσιάζει 99% πρόθεση επαναγοράς (επιβεβαιωμένοι πελάτες οι οποίοι δηλώνουν ότι θα αγόραζαν ξανά από τα Public).

Mερικές από τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το public.gr στους επισκέπτες του είναι: η υπηρεσία online κράτησης και αυθημερόν παραλαβής από τα φυσικά καταστήματα καθώς, και τα χιλιάδες προϊόντα που παρέχονται με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση κατ’ οίκον μέσα σε 24 ώρες.

Τα Public έχουν επίσης καταφέρει να μεταφέρουν με επιτυχία το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας των φυσικών καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό περιβάλλον επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή συνέργεια μεταξύ των καναλιών ενώ, διαχειρίζονται καθημερινά περισσότερο από 1 εκατομμύριο μέλη σε όλα τα social media προσφέροντας την ίδια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες τους.

Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το public.gr προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας και το 2017.

e-volution awards 2016

Κορυφαία διάκριση με 6 βραβεία για τα Public: 4 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 1 Αργυρό βραβείο

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν συνολικά
6 βραβεία στα e-volution awards 2016!

O θεσμός των e-volution awards τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:

• GOLD βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού (Multi - Channel Commerce)
• GOLD βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία Πελατών (Customer Experience)
• GOLD βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική στα Social Media
• SILVER βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα
• BRONZE βραβείο στην κατηγορία Πανκαναλικό Εμπόριο (Omnichannel Commerce)

Επιπλέον, τα βραβεία e-volution σε συνεργασία με τον GRECA ανέδειξαν φέτος το www.public.gr ως το καλύτερο Ελληνικό e-shop (GOLD Distiction in e-commerce)!

Η διάκριση αυτή δίνει στα Public το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Συνέδριο e-Commerce, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2016 στην Βαρκελώνη. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λάβουν χώρα τα European E-Commerce Awards και το public.gr, ως το μόνο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, θα κληθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να αναμετρηθεί μαζί με άλλα κορυφαία e-shops από την Ευρώπη για τα βραβεία της επιτροπής.
Το www.public.gr έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο on line προορισμό αγορών διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, μοναδικό περιεχόμενο και εξειδικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Τα Public έχουν καταφέρει να μεταφέρουν με επιτυχία το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας των φυσικών καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό περιβάλλον ενώ, διαχειρίζονται μεγάλα social communities, προσφέροντας την ίδια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους μέσα από τα διαφορετικά touchpoints που διαθέτουν!

Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το www.public.gr, προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας και το 2016.

HR Awards 2016

Κορυφαία διάκριση της Public στα ΗR Awards 2016

Τα Public απέσπασαν 1 χρυσό και 1 ασημένιο βραβείο στα ΗR Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό της Bοussias Communications που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

• GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Change Management Strategy / Initiative για το Change Management Best Practice focusing on clear Communication, each employee direct Participation & Employer Branding orientation
Την περίοδο 2015-2016 με σταθερό προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και στην ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία προχώρησε στην υιοθέτηση μιας νέας στρατηγικής και πραγματοποίησε μια σειρά πρωτοβουλιών που επέφεραν την αλλαγή στην κουλτούρα της, αλλά και στις βασικές δομές της.
• SILVER βραβείο στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy / Initiative για το Global trends Performance Acceleration as development mean in a Retail way
Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public, συγχρονισμένο με τις διεθνείς τάσεις, έχει εισάγει ένα νέο σύστημα αξιολόγησης μέσα από το οποίο προσπερνά τις παραδοσιακές πρακτικές επενδύοντας σε μία καινοτόμα πρωτοβουλία που αυτοσκοπός της είναι να καλύψει την ανάγκη της Αυτό-βελτίωσης και της Εξέλιξης των εργαζομένων της εταιρείας.

HR Excellence Awards 2016

Η Public τιμήθηκε στα HR Excellence Awards

Τα Public απέσπασαν 1 bronze βραβείο και μια τιμητική διάκριση στα ΗR Excellence Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

• BRONZE βραβείο στην κατηγορία Συστήματα & Πρακτικές Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR Systems & Practices)
Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public συνέβαλε σημαντικά στην υπερεπίτευξη του ετήσιου στόχου πωλήσεων της εταιρίας μέσα από ενέργειες μαζικής στελέχωσης θέσεων, αξιοποίησης ταλέντων (εσωτερικοί υποψήφιοι, πρακτικά ασκούμενοι, εποχικό προσωπικό) καθώς και εισαγωγής σύγχρονων συστημάτων ένταξης και ενσωμάτωσης νεοπροσληφθέντων.
• Τιμητική διάκριση στην κατηγορία Οργανωσιακή Αλλαγή & Καινοτομία (Organizational Change & Innovation)
Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public έθεσε τις βάσεις, μέσα από πληθώρα πρωτοβουλιών, για τον επαναπροσδιορισμό της κουλτούρας του οργανισμού, τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων και την ενίσχυση της εσωτερικής επικοινωνίας. Στόχος είναι ένα περιβάλλον που θα υποστηρίζει το έργο των εργαζομένων υπό συνεργατικό κλίμα, θα εστιάζει στο χτίσιμο και την ενδυνάμωση της εσωτερικής κουλτούρας και των αξιών, και θα επενδύει στην ανάπτυξη του ενεργού προσωπικού αλλά και την προσθήκη νέων ταλέντων με πάθος, χαμόγελο και πελατοκεντρική προσέγγιση.

Sales Excellence Awards 2015

Αύξηση Πωλήσεων / Εξυπηρέτηση Πελατών / Παραγωγικότητα και Απόδοση

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα Public κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων, ενώ απέσπασαν το Bronze βραβείο στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση. Επιπλέον, το πάθος μας για την εξυπηρέτηση για ακόμα ένα πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια χάρισαν στα Public το βραβείο Bronze στην κατηγορία Εξυπηρέτηση Πελατών. Επίσης, οι μοναδικές υπηρεσίες μας όπως η γκάμα υπηρεσιών Safety Net για επέκταση εγγύησης, οι υπηρεσίες Authorized Service από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα, η υπηρεσία ανταλλαγής used games και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, είναι μόνο μερικά από όσα συμβάλλουν σε αυτό που ονομάζουμε Εμπειρία Public!

e-volution awards 2015

Καλύτερο Ηλεκτρονικό Κατάστημα- Βιβλία / Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού / Εμπειρία Πελάτη!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, www.public.gr, απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στα e-volution awards 2015 και πιο συγκεκριμένα:

1. Gold στην κατηγορία «Ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία»
2. Gold για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού
3. Silver για την «Εμπειρία πελατών»!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr αναδείχτηκε τα τελευταία 2 χρόνια σε κυρίαρχο on line προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων πολιτισμού από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Με περισσότερα από 500.000 προϊόντα, το www.public.gr τιμήθηκε με το βραβείο Gold ως το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία.

Επιπλέον, τους τελευταίους 18 μήνες τα Public υπερ- διπλασίασαν το δίκτυό τους καταφέρνοντας να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών και την ίδια ανώτερη εμπειρία στους επισκέπτες τους στα 48 φυσικά καταστήματα τους σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr!

Tech Excellence Awards 2014

Shop of the year / e-shop of the year

Τα Public μετά από ψηφοφορία του κοινού απέσπασαν διπλή και συνάμα τη μεγαλύτερη διάκριση στα Tech Excellence Awards του περιοδικού PC magazine! Το μεγαλύτερο περιοδικό τεχνολογίας στην Ελλάδα διεξήγαγε για έβδομη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο θεσμό στον οποίο ψηφίζουν οι αναγνώστες και αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και εταιρείες στην Ελλάδα.

Τα Public διακρίθηκαν σε δύο κατηγορίες:

• Shop of the year (για δεύτερη συνεχή χρονιά από τους αναγνώστες του PC Magazine!)
Στην αναφορά του για τους λόγους που το ψήφισαν οι αναγνώστες, το PC magazine γράφει: «Η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αλλά και τα σημεία εξυπηρέτησης, καθώς ο αριθμός των καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο φτάνει τα 48. Ως επιστέγασμα της δυναμικής αυτής, το κοινό του PC Magazine ανεβάζει για δεύτερη χρονιά τα Public στην κορυφαία θέση».

• e-shop of the year
Όπως αναφέρει το PC magazine: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Public κατακτά για πρώτη φορά την πρώτη θέση των Tech Excellence Awards σε αυτήν την κατηγορία, δείγμα της βελτίωσης που έχει γίνει από την εταιρεία. Σύμφωνα με τους ίδιους τους επισκέπτες του site, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 98%, η παράδοση των προϊόντων είναι έγκαιρη και σωστή σε ποσοστό 95%, ενώ το site αυτή τη στιγμή είναι ο Νο 1 προορισμός για αγορά βιβλίων».

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014

Ομάδα της χρονιάς στη Διαχείριση Αιτημάτων Πελατών!

Η ομάδα των Public τιμήθηκε με το βραβείο «Ομάδα της χρονιάς - Διαχείριση Παραπόνων» επιτυγχάνοντας να διακριθεί μεταξύ πολυεθνικών εταιρειών στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και μεταφορών, χάρη στην πολυπλοκότητα των δραστηριοτήτων της και την ευελιξία, προσαρμοστικότητα και συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζει σε ετήσια βάση τα πάνω από 560.000 διαφορετικά αιτήματα των πελατών της.

Με μια ευρεία γκάμα 500.000 προϊόντων τεχνολογίας, πολιτισμού και επικοινωνίας, με 6.000 προμηθευτές και συνεργάτες και με 2 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014 στα 49 καταστήματα που διατηρούμε σε Ελλάδα και Κύπρο, αντιμετωπίζουμε καθημερινά μια πολυπλοκότητα μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα. Επιπλέον, διαχειριζόμαστε με επιτυχία τα αιτήματα μεγάλων social communities!(όπως το κοινό του Facebook και του Twitter).

Όλα τα καταστήματα του δικτύου λειτουργούν με μοναδικό άξονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, ενώ και τα κεντρικά γραφεία λειτουργούν υποστηρικτικά και αλληλεπιδρούν με το δίκτυο για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων. Τα Public διατηρούν πάντα στο επίκεντρο της κουλτούρας τους τον πελάτη, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω αφού, μέσα από το feedback των πελατών τους, ενεργοποιούν διαδικασίες και ξεκινούν νέα projects με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης και την παροχή μιας μοναδικής Εμπειρίας Public!

Social Media Awards 2014

Το Public Blog τιμήθηκε στα Social Media Awards 2014 στην κατηγορία "Καλύτερο Εταιρικό Blog".

Το Public Blog, το ιστολόγιο των καταστημάτων Public, τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Corporate Blog στα Social Media Awards 2014! Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 2η συνεχή χρονιά, και η απονομή έλαβε χώρα στο Κέντρο Αθηνών την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, επιβραβεύοντας τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media.

Το Public Blog μέσα σε 7 μόλις μήνες λειτουργίας, πέτυχε να έχει 60.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και να παρουσιάζει καθημερινά μοναδικό exclusive περιεχόμενο από συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικούς. Αποκλειστικότητες, προδημοσιεύσεις βιβλίων, συνεντεύξεις και καθημερινή αρθρογραφία διαφοροποιούν το Public Blog από τα υπόλοιπα εταιρικά ιστολόγια.

HR Excellence Awards 2014

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού".

Το Δίκτυο Καταστημάτων Public απέσπασε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού" των HR Excellence Awards, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014!

Τα HR Excellence Awards διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές που εφαρμόστηκαν από οργανισμούς σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

European Business Awards 2014

National Champion στην κατηγορία "Award for Customer Focus".

Εθνικός πρωταθλητής στην κατηγορία «Award for customer focus» (Βραβείο για την πελατοκεντρική προσέγγιση) αναδείχθηκαν τα καταστήματα Public στην πρώτη φάση της διοργάνωσης του θεσμού European Business Awards sponsored by RSM 2014-2015. Η διάκριση αυτή δίνει το εισιτήριο στα Public για την επόμενη φάση, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’Honneur».

Η κατηγορία «Award for customer focus» » (Βραβείο για την πελατοκεντρική προσέγγιση) θα αναδείξει την εταιρεία η οποία επικεντρώνεται μέσα από όλες της τις διαδικασίες στην άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Tα Public έχοντας ορίσει όλη τους τη φιλοσοφία και δομή οργάνωσης με άξονα τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη αναδείχτηκαν σε Εθνικό Πρωταθλητή στη συγκεκριμένη κατηγορία του διαγωνισμού και περνούν στη δεύτερη φάση όπου θα συναγωνιστούν με αξιόλογες εταιρείες από όλη την Ευρώπη.

Ο θεσμός των European Business Awards αναγνωρίζει, αναδεικνύει και επιβραβεύει την πρόοδο ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, την εμπορική τους επιτυχία και τη συνεισφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία. H κριτική επιτροπή επέλεξε 60 εταιρείες από την Ελλάδα, σε σύνολο 24.000 συμμετοχών από 33 ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που τοποθετεί τη χώρα μας στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών, οι εταιρείες των οποίων έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Digital Media Awards 2014

Το blog των καταστημάτων Public απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Thematic Blogs την Πέμπτη, 19 Ιουνίου στα Βραβεία Digital Media 2014.

Με μοντέρνο design, εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το Public Blog ξεκίνησε το 2014 και ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη διαδικτυακή παρουσία των Public! Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας, νέες κυκλοφορίες, αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγοί χρήσης, προσφορές, διαγωνισμοί, videos, podcasts και όλες οι εκδηλώσεις των Public, ο επισκέπτης θα τα βρει στο Public Blog! Το Public Blog διαθέτει όμως και exclusive περιεχόμενο από τους Public bloggers: συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικοί έχουν μοιραστεί με το κοινό του Public blog ανέκδοτα αποσπάσματα του έργου τους και προσωπικές στιγμές δημιουργικότητας!

e-Bizz AWARDS 2014

Το Public.gr απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη Εμπειρία Πελάτη στα e- Bizz AWARDS 2014 την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου e-Business.

Το μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, η δυνατότητα 360view σε smartphones και tablets, το αναγνωρισμένο κορυφαίο επίπεδο Social Media Care στην Ελλάδα (με βάση το socialbakers.com) καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυο των καταστημάτων στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος ως το καλύτερο στην κατηγορία Customer Experience.

Sales Excellence Awards 2014

Εξυπηρέτηση Πελατών / Παραγωγικότητα και απόδοση

Τα Public απέσπασαν 2 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2014, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Gold για την Παραγωγικότητα και απόδοση και το βραβείο Silver για την Εξυπηρέτηση πελατών!

Επιπλέον, τα Public αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση, παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά το 2013 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 27% του τζίρου καθώς και αύξηση άνω του 15% του μικτού κέρδους που προήλθε και από την αύξηση του τζίρου αλλά και από την αύξηση του ποσοστού μικτής κερδοφορίας.

e-volution awards 2014

Εμπειρία Πελατών / Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού / Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση για τη συνεργασία με το amazon!

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των e-volution awards 2014 και πιο συγκεκριμένα:

1. Gold για την Εμπειρία Πελατών
2. Silver για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού
3. Silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση για τη συνεργασία με το amazon!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr μετέφερε μέσα στο 2013 το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το φυσικό δίκτυο των καταστημάτων Public στον κόσμο του διαδικτύου! Με τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πλούσιο περιεχόμενο, προηγμένες διαδικασίες αναζήτησης προϊόντων και εξυπηρέτηση πελατών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά, κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία Εμπειρία Πελατών και να αποσπάσει το βραβείο Gold! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτυπώθηκε μέσω του κορυφαίου φορέα αξιολογήσεων Reevoo στο public.gr και έφθασε το 98% από χιλιάδες αγοραστές κάθε μήνα ενώ οδήγησε σε τριψήφια ανάπτυξη πωλήσεων του public.gr το 2013.

Επιπλέον τα Public εξέλιξαν το 2013 ταυτόχρονα και δυναμικά το φυσικό τους και το ψηφιακό τους κανάλι επιτυγχάνοντας ο καταναλωτής να λαμβάνει την ίδια μοναδική εμπειρία των 39 φυσικών καταστημάτων Public και από το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr! Η κοινή αισθητική των καταστημάτων Public και του www.public.gr, το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και στα δύο κανάλια και οι μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες όπως η υπηρεσία used gaming, χάρισαν στα Public το βραβείο silver στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού.

Στα βραβεία e-volution awards 2014, τα Public κέρδισαν επίσης το βραβείο silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e-Επιχείρηση για τη συνεργασία τους με το amazon! Με στόχο την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, τα Public προχώρησαν το 2013 σε μια μεγάλη συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon μέσω της οποίας οι 6.000.000 Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικοι εξωτερικού σε 37 χώρες όλου του κόσμου απέκτησαν πρόσβαση σε περισσότερους από 50.000 ελληνικούς τίτλους βιβλίων, cd και dvd!

Retail Business Awards 2013

Καλύτερο κατάστημα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημα PUBLIC στο Golden Hall / Καλύτερη retail καμπάνια για την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public»

Τα Public απέσπασαν 2 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Retail Business Awards 2013 και πιο συγκεκριμένα:

1. Καλύτερο κατάστημα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημα PUBLIC στο Golden Hall!
2. Καλύτερη retail καμπάνια για την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public»!

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και οι απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στα Public, αναδείχτηκαν μέσα από την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public» με πρωταγωνιστές τους μικρούς ηθοποιούς Εύη Δαέλη και Αλέξανδρο Καραδήμα και την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory. Μια απολαυστική και ρεαλιστική ιστορία δοσμένη με χιούμορ ήταν ο βασικός άξονας του τηλεοπτικού σποτ το οποίο μας έκανε στο τέλος να αναφωνούμε «Όλα στη μαμά»! Η καμπάνια των Public βραβεύτηκε ως η καλύτερη στην κατηγορία Retail Campaign 2013! Επιπλέον το κατάστημα στο Golden Hall τιμήθηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία Retail Store- Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη 2013! Η αρχιτεκτονική αλλά και η προϊοντική γκάμα του 35ου καταστήματος Public στο Golden Hall το οποίο έχει συνολική έκταση 1.000 τ.μ., καθώς και η συνεργασία με το notoshome το ανέδειξαν ως το καλύτερο στην κατηγορία του! To 2013 τα Public άνοιξαν συνολικά 14 νέα καταστήματα Public τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια και διέδωσαν το concept των Public σε όλη τη χώρα!

Τα 2 βραβεία στον θεσμό Retail Business Αwards 2013 μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και το 2014! Στόχος για το 2014 η δημιουργία 60 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο!

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2013

Ομάδα της χρονιάς- Εξυπηρέτηση Πελατών- front Line

Τα Public τιμήθηκαν με το βραβείο «Ομάδα της χρονιάς- Εξυπηρέτηση Πελατών- front Line» στην απονομή των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2013! Τα βραβεία του ΕΙΕΠ (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών) διοργανώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά! Πιο συγκεκριμένα: η ομάδα των Public βραβεύτηκε ως η καλύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών front line. Το πάθος μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας προσφέροντας τους αυτό που ονομάζουμε Public Εxperience». H τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, η δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων πριν την αγορά, οι μοναδικές υπηρεσίες όπως το used gaming και οι δωρεάν εκδηλώσεις είναι μόνο μερικά από όσα συνθέτουν την μοναδική εμπειρία Public!

To βραβείο «Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση πελατών front line» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2013 επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε με το ίδιο πάθος τους πελάτες μας στα καταστήματα Public και στο public.gr και το 2014!

The Socials: Social Media & Interactive Awards 2013

Social Media Team of the Year 2013

Τα καταστήματα Public, μέλος του ομίλου εταιριών Olympia Development του Π. Γερμανού, απέσπασαν το βραβείο Social Media Team of the Year 2013 στα Βραβεία The Socials: Social Media & Interactive Awards, που επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου 2ου Συνεδρίου Social Media World που διοργανώνεται από τη Smart Press και αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα μας, αναφορικά με τα Social Media.

Τα Public μέσα στο 2012 κατάφεραν να μεταφέρουν τη μοναδική εμπειρία των καταστημάτων τους σε διαδικτυακό περιβάλλον και όλες οι δράσεις της ομάδας επικεντρώθηκαν σε αυτό. Η γρήγορη αναβάθμιση του Public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, η σελίδα Public Stores στο Twitter, η διαρκώς ανανεωνόμενη σελίδα των Public στο Facebook που αυτή τη στιγμή μετρά 610.000 likes, το πρωτοποριακό το Public Forum, που αποτελεί ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης χρηστών μέσω Facebook και το πρώτο ελληνικό Facebook application για online εξυπηρέτηση χρηστών, και η κοινότητα Public Book Friends, η πιο καινοτόμα online κοινότητα για το Βιβλίο που μετρά 64.000 φίλους, συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή βράβευση των Public.

Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

Αύξηση της Απασχόλησης

Το βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης –σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας- αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ήδη μέσα σε ένα χρόνο, τα καταστήματα Public, με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης έχουν καταφέρει να τριπλασιάσουν το δίκτυο τους, που σήμερα αριθμεί 39 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους η αλυσίδα να φτάσει τα 50 καταστήματα. Ο κ. Πάνος Γερμανός καθ’ όλη τη διάρκεια της 30ετούς επιχειρηματικής πορείας του στην Ελλάδα στηρίζει τη χώρα με συνεχείς επενδύσεις στις εταιρίες του και σε ανθρώπινο δυναμικό. Πρόσφατα ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία, προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση του retail κλάδου του Ομίλου, με αιχμή του δόρατος την αλυσίδα καταστημάτων Public.

e-volution awards 2013

Customer Experience 2013

Το Public.gr κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Customer Experience στο θεσμό των e-volution awards, τα μοναδικά βραβεία στην Ελλάδα που αναγνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Retail Business Awards 2012

Ε-Retailer of the year 2012

Το Public.gr κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ε-RETAILER στο θεσμό των Retail Business Awards. Tο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr, έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης από τα φυσικά καταστήματα Public, σε διαδικτυακό περιβάλλον. Η γρήγορη αναβάθμιση του public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυό στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος στο θεσμό Retail Business Awards.

Untitled Document