Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς

Κέρδισε x50 yellows στα Public για τις πασχαλινές αγορές σου!

Φέτος, μπορείς να κάνεις τα πιο απίθανα πασχαλινά δώρα και να κερδίσεις ακόμα περισσότερα yellows!

Κάνε τις πασχαλινές αγορές σου στα Public, αξίας από 50€ και άνω, με Πιστωτικές και Προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε x50 yellows!

Ανακάλυψε super προτάσεις για πασχαλινά δώρα, όλες τις επώνυμες παιχνιδολαμπάδες και μοναδικά προϊόντα tech & gaming!

Ισχύει από Τετάρτη 10 Απριλίου έως και Τρίτη 30 Απριλίου 2019.


Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 10/04/2019 έως και 30/04/2019 και μόνο για συναλλαγές από 50€ και άνω. Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί στα φυσικά καταστήματα του Public και στο eShop* (https://www.public.gr/). Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με Πιστωτική ή Προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει 10 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με χρήση Πιστωτικής ή Προπληρωμένης κάρτας της Τράπεζας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα σε Συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

* Για τις online συναλλαγές με Πιστωτικές & Προπληρωμένες κάρτες, εντός της διάρκειας της προσφοράς, η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνεται σε 2 στάδια:

α. 10 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής
β. 40 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, έως και 1 μήνα μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής


Για τα πιο απίθανα πασχαλινά δώρα ξεκίνα εδώ >