Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς

#ανυπομονείς να διαβάσεις τα 10 Δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία;
Απόκτησέ τα & κέρδισε x20 yellows

Η Α’ Φάση των Βραβείων Βιβλίου Public 2019 ολοκληρώθηκε! Δες εδώ τα 10 Δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία που προέκυψαν από τη ψηφοφορία.


Διάλεξε τα αγαπημένα σου, απόκτησέ τα με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα & κέρδισε x20 yellows!

Όροι και προϋποθέσεις:


Η ενέργεια ισχύει από 31/05/2019 έως και 13/06/2019 για αγορά βιβλίου/βιβλίων που ανήκει/ανήκουν στα 10 δημοφιλέστερα, ανά κατηγορία, των Public Book Awards, έτσι όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία.
*Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί στα φυσικά καταστήματα του Public και στο eShop (www.public.gr).
Το κέρδος αντιστοιχεί σε 20 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής που αφορά σε βιβλίο/βιβλία, σύμφωνα με τα παραπάνω, με όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει 10 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής, για αγορές με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα και 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
*Για τις συναλλαγές είτε μέσω φυσικού καταστήματος του Public είτε μέσω του eShop, η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους θα γίνει σε 2 στάδια, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει:
Πιστωτική και Προπληρωμένη κάρτα:
α) 10 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής
β) 10 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως και 1 μήνα μετά την λήξη της προωθητικής ενέργειας, εφόσον η συναλλαγή έχει εκκαθαριστεί
Χρεωστική κάρτα:
α) 5 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής
β) 15 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως και 1 μήνα μετά την λήξη της προωθητικής ενέργειας, εφόσον η συναλλαγή έχει εκκαθαριστεί