Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς

Τη νέα σχολική χρονιά, με το yellow app, κερδίζεις 2πλάσια yellows στο Public!

 

Κάνε την καλύτερη επιστροφή στα θρανία και κέρδισε 2πλάσια yellows στο Public, με το νέο yellow app!

Επωφελήσου και εσύ από την προσφορά με τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1: Εάν δεν είσαι ήδη χρήστης, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android συσκευή και κάνε το πρώτο login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank, πριν πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή σου.

Βήμα 2: Επισκέψου, από 23/08 έως και 13/09/2021, ένα από τα καταστήματα Public ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr* και πραγματοποίησε τις αγορές σου για τη νέα σχολική χρονιά.

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε για τις συναλλαγές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Συγχαρητήρια! Μόλις κέρδισες 2πλάσια yellows!

* Εξαιρούνται οι συναλλαγές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο Public Marketplace.

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από την 23/08/2021 έως και την 13/09/2021, για αγορά σχολικών ειδών, που διατίθενται στα καταστήματα υπό το εμπορικό σήμα «Public» καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr. Ως σχολικά είδη ορίζονται όσα προϊόντα κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία από τα καταστήματα «Public».

Εξαιρούνται οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Public Marketplace.

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος για τις αγορές σε όλα τα σχολικά είδη ανεξαρτήτως τιμής, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή πριν να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους και πριν τη λήξη της ενέργειας.

Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος στη διάρκεια της ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Το κέρδος, για κάθε 1€ συναλλαγής, αντιστοιχεί σε:

20 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

10 yellows, με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της παρούσας προσφοράς και το ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας εκδοθείσας από την Τράπεζα Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

 

Απόδοση yellows:

Συναλλαγές στα φυσικά καταστήματα «Public»:

Η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Online εφάπαξ συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος public.gr:

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει.

 

Συγκεκριμένα:

Online συναλλαγές σε δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος public.gr:

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει ως κάτωθι :