πολιτική ενημέρωσης newsletter

Ενημέρωση για την αποστολή NEWSLETTER

Η εταιρεία RETAIL WORLD A.E. «PUBLIC» (• Ερμού 25, Κηφισιά Αττικής • 210 8181333 & 801 1140000 • info@public.gr), ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ζητάει την συναίνεσή σου για να σου στέλνει στο e-mail σου ενημερωτικό/διαφημιστικό υλικό (newsletter) για τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες της.

Το e- mail σου θα χρησιμοποιείται μόνο από την PUBLIC και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους, ακόμα και αν το newsletter αφορά προϊόντα ή/και υπηρεσίες τρίτων εταιρειών, με τις οποίες η PUBLIC διατηρεί εμπορική συνεργασία.

Μόλις μας δηλώσεις το e-mail σου, θα λάβεις ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεσαι ότι μας έχεις δώσει συγκατάθεση για την αποστολή newsletter της Public. Η δήλωση συγκατάθεσης σου θα τηρείται για όσο χρόνο σου αποστέλλεται newsletter από την Public και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή της αποστολής του. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσεις τη συγκατάθεση σου ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter «Αν επιθυμείς να μην λαμβάνεις αυτό το e-mail, μπορείς να διαγραφείς εδώ» ή καλώντας στα 210 8181333 & 801 1140000.Η ανάκληση της συγκατάθεσής σου δεν θα τηρείται για περισσότερο από έξι μήνες από την ανάκληση.

Έχεις δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σου, το οποίο μπορείς να ασκήσεις με αποστολή αίτησης στην PUBLIC (Ερμού 25, Κηφισιά), σε οποιοδήποτε κατάστημα της PUBLIC στην Ελλάδα ή στο e-mail στο info@public.gr. Σε περίπτωση που θεωρείς ότι η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείς να υποβάλλεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (//www.dpa.gr/).

Για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. • 210 8181333 & 801 1140000 • info@public.gr• Ερμού 25, Κηφισιά Αττικής