Όροι & Προϋποθέσεις ενέργειας: Επιστροφή σε όλες τις τηλεοράσεις από 499€ και άνω

20% €πιστροφή σε Τηλεοράσεις αξίας €499 και άνω

Όροι & προϋποθέσεις:

1. H ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές Τηλεοράσεων αξίας από €499 και άνω έκαστη, που θα πραγματοποιηθούν από 19/10/2020 έως και 29/10/2020 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

2. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της συναλλαγής αγοράς  Τηλεόρασης (αξίας από €499 και άνω, έκαστη, κατά τα ανωτέρω) και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας με χρήση οποιασδήποτε κάρτας σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

3. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

  • όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank.
  • όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά Τηλεόρασης και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.
  • σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή/και με τη χρήση εκπτωτικών καρτών.
  • όταν η αγορά Τηλεόρασης γίνεται με χρήση επιδότησης.
  • για online αγορές από το Public.gr όπου αγοράζονται περισσότερες από μια συσκευές στην ίδια απόδειξη.
  • για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό ΦΠΑ και τους πελάτες Δημοσίου.

4. Στις υπόλοιπες αγορές σας στα καταστήματα Public με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή κερδίζετε 1% €πιστροφή.

5. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει για online παραγγελίες Τηλεοράσεων - από €499 και άνω - από το www.public.gr, με τις εξής προϋποθέσεις:

•             Παραλαβή από το κατάστημα (store pick-up): Η παραλαβή και πληρωμή των προϊόντων να πραγματοποιηθεί από 19/10 έως και 29/10/2020 σε φυσικό κατάστημα Public με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

•             Παράδοση κατ’ οίκoν (home delivery): Η παραγγελία και πληρωμή των προϊόντων να πραγματοποιηθεί από 19/10 έως και 29/10/2020 με τη χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή και εφόσον το καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας περιλαμβάνει μόνο μία Τηλεόραση αξίας έκαστης αυτής €499 και άνω.