όροι ενέργειας δωροεπιταγής 10€ για αγορές σε παιδικά παιχνίδια άνω των 50€

Όροι Κουπονιού


1. Το παρόν κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον κομιστή.
2. Η χρήση του κουπονιού γίνεται εφάπαξ σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public εντός της ελληνικής επικράτειας και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.grεφόσον πραγματοποιηθούν αγορές εμπορευμάτων που αφορούν αποκλειστικά σε παιδικά παιχνίδια.
3. Το χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει χρήση του κουπονιού, είναι έως και 31 Δεκεμβρίου 2019. Μετά την παρέλευση της άνω προθεσμίας, το κουπόνι απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή του ή αντικατάστασή του.
4. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή πίστωση, μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τον ανωτέρω όρο 2.
5. Ένα μόνο κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
6. Κάθε γνήσιο κουπόνι φέρει στην μπροστινή πλευρά την αξία εξαργύρωσης 10€, το λογότυπο Public, και στην πίσω πλευρά αυτού γραμμοκώδικα ασφαλείας (barcode).
Σε περίπτωση που τα στοιχεία του barcode ή/και της μπροστινής όψης στην αξία του κουπονιού είναι καθ’ οποιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένα, έτσι ώστε να μην είναι βεβαία η γνησιότητα του κουπονιού, το κατάστημα Public προς το οποίο εμφανίζεται προς χρήση το κουπόνι έχει δικαίωμα να αρνηθεί στον κομιστή του τη χρήση αυτού.
7. Το κουπόνι πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. Τα καταστήματα Public δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού.
8. Τα καταστήματα Public παραλαμβάνουν το παρόν κουπόνι από τον κομιστή του χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.
9. Ο κατονομαζόμενος ως δικαιούχος και ο κομιστής του κουπονιού αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που αναγράφονται ανωτέρω.

www.public.gr

Τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση πελατών: 210 81 81 333 (από κινητό και σταθερό)