όροι ενέργειας Jo Nesbo

Jo Nesbo και Χάρι Χόλε, ο συνδυασμός που χαρίζει δωροεπιταγές βιβλίων αξίας έως 200 ευρώ!

Στις κασετίνες περιλαμβάνονται 100 δωροεπιταγές βιβλίων αξίας έως 200 ευρώ! Οι τυχεροί θα ανταλλάσσουν τη δωροεπιταγή τους με βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δικής τους επιλογής στο κατάστημα

Όροι Χρήσης:

Η δωροεπιταγή των εκδόσεων Μεταίχμιο ανταλλάσσεται με βιβλία ίσης αξίας των εκδόσεων Μεταίχμιο σε όλα τα κατα- στήματα/βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου έως την αναγραφόμενη ημερομηνία.

Η προσκόμιση της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο σε βιβλιοπωλεία, αλυσίδες βιβλιοπωλείων και σουπερμάρκετ στην Ελλάδα και την Κύπρο που διαθέτουν βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με άλλες υπηρεσίες ούτε μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, αλλά μόνο να ανταλλα- χθεί με βιβλία ίσης αξίας των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Η δωροεπιταγή, για λόγους ασφαλείας και εξασφάλισης της μοναδικότητάς της, φέρει έναν μοναδικό κωδικό. Σε πε- ρίπτωση που ο κωδικός αυτός είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένος, έτσι ώστε να μην μπορεί να πιστοποιηθεί η γνησιότητα της δωροεπιταγής, το κατάστημα έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την ανταλλαγή με βιβλία.

Τα καταστήματα θα ανταλλάσσουν τη δωροεπιταγή παραδίδοντας βιβλία ίσης ονομαστικής αξίας στον κάτοχο της δωροε- πιταγής, τα οποία θα επιλέξει ο ίδιος. Σε περίπτωση που η αξία των βιβλίων που θα επιλέξει ο κάτοχος της δωροεπιταγής υπερβαίνει την αξία της δωροεπιταγής, ο ίδιος θα πρέπει να εξοφλεί το αναλογούν ποσό στο κατάστημα με βάση τους τρόπους πληρωμής που γίνονται δεκτοί από αυτό.


Δες όλα τα βιβλία της ενέργειας "Jo Nesbo και Χάρι Χόλε, ο συνδυασμός που χαρίζει δωροεπιταγές βιβλίων αξίας έως 200 ευρώ!"  εδώ