Ανέβασε τον πήχη στην εμπειρία χρήσης με τα νέα ASUS OLED Laptops!

Ανέβασε τον πήχη στην εμπειρία χρήσης! Ανέβασε τον πήχη στην εμπειρία χρήσης!

Εντυπωσιακές εικόνες

Με την λεπτομέρεια και την ευρεία γκάμα χρωμάτων, όλες οι εικόνες στην OLED οθόνη της ASUS είναι απίστευτα ρεαλιστικές. Σχεδιαστές, φωτογράφοι, λάτρεις των ταινιών ή gamer, βλέπουν τα πάντα καλύτερα με την OLED οθόνη της ASUS Απόλαυση εικόνων με πιστοποίηση από την Pantone και με HDR True Black.

Εντυπωσιακές εικόνες και μοναδικοί χρόνοι απόκρισης Εντυπωσιακές εικόνες και μοναδικοί χρόνοι απόκρισης

Μοναδικοί χρόνοι απόκρισης

Με χρόνο απόκρισης 0,2 ms, οι OLED οθόνες της ASUS μπορούν και προβάλουν κρυστάλλινες εικόνες χωρίς να υπάρχει κάποιο θόλωμα, πράγμα που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες, παιχνίδια και ταινίες. Οι τυπικοί φορητοί υπολογιστές διαθέτουν οθόνες με χρόνο απόκρισης 10 έως 25ms.

Οθόνη υψηλής πιστότητας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Για γραφήματα και διαγράμματα με πολλές αποχρώσεις που είναι δυσδιάκριτα. Η ευρεία χρωματική γκάμα και η τέλεια λεπτομέρεια της OLED οθόνης της ASUS θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά όλων. Βελτιωμένη εργασία με οθόνες με πιστοποίηση Pantone και Display HDR500 True Black.

Οθόνη υψηλής πιστότητας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα Οθόνη υψηλής πιστότητας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Λειτουργία Eye care για όλους

Το μπλε φως βλάπτει τα κύτταρα των ματιών, ειδικά στα μικρά παιδιά, βλάπτει την όραση και προκαλεί αϋπνία. Οι OLED οθόνες της ASUS διαθέτουν 70% λιγότερο μπλε φως, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες, χωρίς να χαλάνε την απόδοση των χρωμάτων. Τα μάτια πλέον είναι ασφαλή με την OLED οθόνη της ASUS και την τεχνολογία Eye Care.

Λειτουργία Eye care για όλους Λειτουργία Eye care για όλους
ASUS OLED ASUS OLED

Καλή φωτεινότητα για σωστή προβολή σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, οι OLED οθόνες της ASUS παρέχουν 30% υψηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τις LCD οθόνες στο περιβάλλον εργασίας. Οι φορητοί υπολογιστές της ASUS με OLED οθόνη όταν έχουν φωτεινότητα 400 nits μοιάζουν με την κλασική LCD οθόνη που έχει φωτεινότητα 520-nits.

δες εδώ >