Εθνική go4more

Τι είναι το go4more;

Το go4more είναι το Πρώτο Πρόγραμμα Συνολικής Επιβράβευσης στην ελληνική αγορά, καθώς επιβραβεύει τη συνολική σας σχέση με την Τράπεζα και όχι μόνο τις αγορές που πραγματοποιείτε με την πιστωτική σας κάρτα.

Το πρόγραμμα go4more σας δίνει πόντους στις αγορές και τις συναλλαγές σας με την Τράπεζα για να τους εξαργυρώνετε όπως εσείς επιλέγετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή ακόμα και σε επιλεγμένα προϊόντα της Τράπεζας. Το go4more σας επιβραβεύει για πάνω από 30 προϊόντα, υπηρεσίες και συναλλαγές που μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν, ακόμα και για τα γενέθλιά σας!

Για να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα θα πρέπει να είστε ιδιώτης (ΦΠ), κάτοχος χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας και να εγγραφείτε σε αυτό.

Το go4more πρωτοπορεί και στην εξαργύρωση καθώς προσφέρει ελευθερία στην εξαργύρωση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας ακόμα και δωρεάν εφόσον έχετε συγκεντρώσει τους απαιτούμενους πόντους.

Στο go4more συμμετέχουν τώρα και τα Public!

Τα Μέλη του go4more μπορούν πλέον να συλλέγουν* πόντους από τις αγορές τους στα καταστήματα Public εντός Ελλάδος και στο www.public.gr καθώς και να εξαργυρώνουν τους πόντους τους σε πάνω από 650.000 προϊόντα τεχνολογίας (tablets, κινητά, laptops, περιφερειακά κ.λπ.), πολιτισμού (βιβλία, σχολικά, cds/dvd, παιχνίδια κλπ) και επικοινωνίας (κινητά, accessories – wearables κ.λπ.).:

  • Με κάθε αγορά με τη χρεωστική ή οποιαδήποτε πιστωτική σας κάρτα εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας στα Καταστήματα Public συλλέγετε 4 πόντους για κάθε 1€ συναλλαγής.

  • H συλλογή πόντων είναι δυνατή στα καταστήματα Public εντός Ελλάδος καθώς και στο www.public.gr ενώ η εξαργύρωση είναι δυνατή, είτε στα φυσικά καταστήματα Public εντός Ελλάδος, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr με πληρωμή και παραλαβή από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public εντός Ελλάδος.
    Μπορείτε να εξαργυρώσετε μέρος ή το σύνολο των πόντων που έχετε συλλέξει καλύπτοντας ακόμα και όλο το ποσό της αγοράς σας (εφόσον η αξία του προϊόντος είναι ίση με την αξία εξαργύρωσης των πόντων), αρκεί να έχετε συγκεντρώσει τους απαιτούμενους πόντους που ανέρχονται σε 2.000 και η αξία της συναλλαγής να είναι άνω των 5€. Για κάθε 2.000 πόντους που εξαργυρώνετε στα καταστήματα Public επωφελείστε με μείωση τιμής 5€ στην αγορά σας!

  • Η συλλογή πόντων στο Πρόγραμμα ισχύει για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση όλων των καρτών της Εθνικής Τράπεζας από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public στην Ελλάδα ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr. Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει, είτε στα φυσικά καταστήματα Public εντός Ελλάδος, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr με πληρωμή και παραλαβή από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public εντός Ελλάδος. Από τη συλλογή & εξαργύρωση πόντων του Προγράμματος εξαιρούνται οι αγορές αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων καθώς και οι αγορές εισιτηρίων θεαμάτων.

* Επιπλέον από τη συλλογή & εξαργύρωση πόντων του Προγράμματος εξαιρούνται οι συναλλαγές για τις οποίες η Public προβλέπει ως μόνο τρόπο πληρωμής την καταβολή μετρητών (μετρητοίς) και συγκεκριμένα για την εξόφληση λογαριασμών και εγγυήσεων τηλεφωνίας, την εξόφληση λογαριασμών Κοινωφελών Οργανισμών καθώς και τις εισπράξεις για λογαριασμό προμηθευτών που αφορούν την αγορά εφαρμογών (apps), μουσικής και e-books.

go4more app & internet site

Εύκολα και γρήγορα ενημερωθείτε για τους go4more πόντους σας από τη δωρεάν εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας καθώς και από το internet site του προγράμματος. Αναζητήστε στον χάρτη τις κοντινότερες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και δείτε τις μοναδικές προσφορές του προγράμματος

  • Ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων σας καθώς και τους πόντους που συγκεντρώσατε και εξαργυρώσατε τον τελευταίο μήνα

  • Δείτε αναλυτικά τους πόντους που συγκεντρώσατε από τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές καθώς και τις αγορές σας

  • Yπολογίστε τους πόντους σας σε ευρώ για κάθε συνεργάτη μας

  • Δημιουργήστε λίστα με τις αγαπημένες σας επιχειρήσεις για να τις βρίσκετε εύκολα και γρήγορα (διαθέσιμο μόνο στο mobile app)

  • Ενημερωθείτε και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών του προγράμματος


Κατεβάστε σήμερα κιόλας την εφαρμογή του go4more μέσω του App Store ή του Google Play και κερδίστε 650 πόντους!.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, ενημερωθείτε αναλυτικά στο www.go4more.gr